keskiviikko 17.4.2013 | Otto  Onnittele e-kortilla
VALITSE TAPAHTUMA-AIKA  
VALITSE TAPAHTUMALAJI  
   
TARKENNA  
   
VALITSE PAIKKAKUNTA  
   
TEKSTIHAKU  
 
 
HAKUOHJE
Valitse aluksi valintalistalta tapahtumahaun aloituspäivä ja sen jälkeen, kuinka pitkälle eteenpäin tapahtumia haetaan.
Voit tarkentaa useiden tapahtumalajien hakua. Esimerkiksi elokuvia voit hakea esityspaikan (elokuvateatterit tai muut näytökset) tai elokuvan lajityypin mukaan. Kaikki lastentapahtumat voit hakea valitsemalla ensin kaikki tapahtumalajit ja sen jälkeen tarkenna-listalta lastentapahtumat.
Tekstihaun kautta voit hakea tapahtumia esimerkiksi esityksen, esittäjän tai tapahtumapaikan nimen mukaan. Hakulauseen ei tarvitse olla täydellinen: esim. Design Forum löytyy myös hakulauseella Design F.

LÄHETÄ TIETOJA
KYSY NEUVOA
PÄIVÄN MENOVINKIT
ROCK & JAZZ
Jazz-Espa
Tänään starttaa Jazz-espa, joka on viikonmittainen suomijazzfestivaali Espan lavalla. Jo 15. kertaa järjestettävän jazztapahtuman lavan pääsee korkkaamaan William Suvanne Quartet, joka soittaa tänään klo 16.
Espan lava ma 28.7. 16:00
MUUT TAPAHTUMAT
Heurekan näyttelyt [muut menot]
Vaikka lomalla tulee usein käännettyä aivot pois päältä, on silti käyttää aivosolujaan silloin tällöin. Tiedekeskus Heurekassa on koko kesän auki kolme teema-näyttelyä sekä klassikko-näyttely. Esimerkiksi Heureka tulee hulluksi opettaa toiminnallisesti tärkeitä asioita mielenterveydestä.
Heureka ma 28.7. 10:00—19:00
KLUBIT
Iskelmäkesä
Kesä ja iskelmät kuuluvat Suomen kesään! Viime vuosina iskelmät ovat rantautuneet myös kaupunkeihin, joissa niitä kuullaan kaupunkitansseissa ja klubeilla, kuten tänään Lebonkin kattoterassilla Iskelmäkesä-klubilla.
LeBonk Music Machine, kattoterassi ma 28.7. 21:00—4:00
RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>