keskiviikko 17.4.2013 | Otto  Onnittele e-kortilla
VALITSE TAPAHTUMA-AIKA  
VALITSE TAPAHTUMALAJI  
   
TARKENNA  
   
VALITSE PAIKKAKUNTA  
   
TEKSTIHAKU  
 
 
HAKUOHJE
Valitse aluksi valintalistalta tapahtumahaun aloituspäivä ja sen jälkeen, kuinka pitkälle eteenpäin tapahtumia haetaan.
Voit tarkentaa useiden tapahtumalajien hakua. Esimerkiksi elokuvia voit hakea esityspaikan (elokuvateatterit tai muut näytökset) tai elokuvan lajityypin mukaan. Kaikki lastentapahtumat voit hakea valitsemalla ensin kaikki tapahtumalajit ja sen jälkeen tarkenna-listalta lastentapahtumat.
Tekstihaun kautta voit hakea tapahtumia esimerkiksi esityksen, esittäjän tai tapahtumapaikan nimen mukaan. Hakulauseen ei tarvitse olla täydellinen: esim. Design Forum löytyy myös hakulauseella Design F.

LÄHETÄ TIETOJA
KYSY NEUVOA
PÄIVÄN MENOVINKIT
MUUT TAPAHTUMAT
Aamujuoksua [kuntoilu]
"Ylös, ulos ja lenkille!" äitini ei koskaan sanonut. Mutta onhan se kiva tapa aloittaa viikonloppu. Siis lenkki. Tänään siis kaikki ulos Uimastadionille Friskis & Svettiksen aamujuoksulle.
Uimastadion, edusta pe 29.8. 7:00
MUUT TAPAHTUMAT
Leffapiknik [muut menot]
On se ihanaa. Siis Helsingin Juhlaviikkojen leffapiknikit. Harvan elokuvan kylkeen sopii ystävien kanssa piknikillä jaettava viinipullo kuin Alexander Paynen miehekästä keski-iänkriisejä ja viinihifistelyä täynnä oleva Sideways, joka nähdään tänään kansalaistorin leffapiknikillä.
Kansalaistori pe 29.8. 21:00
KLUBIT
Nopsajalka
Sellosalin syyskausi starttaa suomalaisten raggaerytmien tahdissa, kun lavalle nousee Nopsajalka (kuvassa). Soolouransa lisäksi mies on vaikuttanut yhtyeissä Elokuu, Soul Captain Band ja Kapteeni Ä-ni.
Sellosali pe 29.8. 20:00—21:15
KLUBIT
To The Square 2 -avajaiskonsertti
To The Square 2 -tapahtuma ottaa haltuunsa Lasipalatsin aukion ja tuo sinne esiintymään taiteellisia ja poliittisia liikkeitä eri maanosista. Tapahtuma tuo Helsinkiin taiteilijoita eri puolilta maailmaa, jotka ovat osallistuneet protesteihin aukioilla. Mbarissa vietettävässä avajaiskonsertissa nähdään livenä Ramy Essam, Paleface (kuvassa) ja Räjähtävä Nyrkki.
Mbar pe 29.8. 18:00—2:00
MUSIIKKI
Emma Salokosken klubi
Syksyn aikana Vallilan Allotriassa on kerran kuussa Emma Salokosken (kuvassa) oma klubi, jossa Emma esiintyy Emma Salokoski Voicesin kera. Tänään Emman vieraaksi saapuvat Olavi Uusivirta ja Timo Kämäräinen. Syksyn aikana vieraaksi saapuvat myös Yona ja Olavi Louhivuori.
Allotria pe 29.8. 19:00
RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>