keskiviikko 17.4.2013 | Otto  Onnittele e-kortilla
VALITSE TAPAHTUMA-AIKA  
VALITSE TAPAHTUMALAJI  
   
TARKENNA  
   
VALITSE PAIKKAKUNTA  
   
TEKSTIHAKU  
 
 
HAKUOHJE
Valitse aluksi valintalistalta tapahtumahaun aloituspäivä ja sen jälkeen, kuinka pitkälle eteenpäin tapahtumia haetaan.
Voit tarkentaa useiden tapahtumalajien hakua. Esimerkiksi elokuvia voit hakea esityspaikan (elokuvateatterit tai muut näytökset) tai elokuvan lajityypin mukaan. Kaikki lastentapahtumat voit hakea valitsemalla ensin kaikki tapahtumalajit ja sen jälkeen tarkenna-listalta lastentapahtumat.
Tekstihaun kautta voit hakea tapahtumia esimerkiksi esityksen, esittäjän tai tapahtumapaikan nimen mukaan. Hakulauseen ei tarvitse olla täydellinen: esim. Design Forum löytyy myös hakulauseella Design F.

LÄHETÄ TIETOJA
KYSY NEUVOA
PÄIVÄN MENOVINKIT
MUSIIKKI
Club For Five
A cappella -musiikki ei ole ihan kaikkien teekuppi, mutta ilmeisen suosittua se on. Tänään Kanneltalon syyskauden avajaisissa soittaa Club For Five-ryhmä. Konsertissa kuullaan paitsi yhtyeen omia hittejä, yhtyeen jäsenten suosikkeja ja improvisoituja kappaleita.
Kanneltalo ke 3.9. 19:00
MUSIIKKI
Kabaree Nom de Plume
Helsinkiin aukeaa tänään uusi teatteri, kun LeBonkissa aloittaa klubiteatteri. Ensimmäisenä esityksenä nähdään Simo Heiskasen (kuvassa) ja Mari Kätkän kabaree, jossa kuullaan Brelin, Hollaenderin ja Weilin sävellyksiä. Jatkossa klubiteatteri tarjoaa ainakin improvisaatiota, teatteria, stand upia ja taikuuttakin.
LeBonk Music Machine ke 3.9. 18:00
RSS
Osoite Töölönlahdenkatu 2
PL 18, 00089 SANOMA
Puhelin +358 9 1221
© Helsingin Sanomat, a Sanoma company - aineiston luvaton käyttö toisen palvelun osana kielletty

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kokeile hakua.

--%>